EagleGet Forum

EG Download Accelerator, All in One Downloader and more.

You are not logged in.

#1 2013-11-10 13:42:20

inee
Member
Registered: 2013-06-09
Posts: 13

将插件加入opera19时会出现BUG

when the system starts,eagleget will auto add its opportunity to opera19.However,this will lead to an error.

blink core of opera 15-19 must happen this. pls fix it

Offline

#2 2013-11-10 14:40:36

inee
Member
Registered: 2013-06-09
Posts: 13

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

TM截图20131110213240.png

Offline

#3 2013-11-10 20:54:29

MisterJ
Member
Registered: 2013-01-22
Posts: 3,082

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

Thanks, inee.  Have you tried removing the check mark from Opera in the Configuration-Monitoring-Browser integration page until your Opera is at the required configuration?  If not, please do and let us know if this solves your problem.  Enjoy, John.

Offline

#4 2013-11-11 11:54:02

inee
Member
Registered: 2013-06-09
Posts: 13

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

MisterJ wrote:

Thanks, inee.  Have you tried removing the check mark from Opera in the Configuration-Monitoring-Browser integration page until your Opera is at the required configuration?  If not, please do and let us know if this solves your problem.  Enjoy, John.

sorry,because my poor english.i can't understand u.

do u mean the project in opera://flags?what the flag project's name?Configuration-Monitoring-Browser?

pls use an image.so i can understand that

Offline

#5 2013-11-11 17:14:47

MisterJ
Member
Registered: 2013-01-22
Posts: 3,082

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

Opera.jpgOpera2.png


inee, here is a screenshot of the EagleGet Configuration-Monitoring page.  The Opera box is not checked.  I have included my original reply translated into Simplified Chinese.  Please let me know if that helps.  Thanks and enjoy, John.


INEE,这里的EagleGet配置监控页面的截图。歌剧中没有被选中。我已经包括我原答复翻译成简体中文。请让我知道是否有帮助。感谢和享受,约翰。


谢谢,INEE。你有没有尝试从配置监控浏览器集成页面歌剧院去除复选标记,直到你的歌剧院是必需的配置吗?如果没有,请让我们知道,如果问题得以解决。享受,约翰。

Last edited by MisterJ (2013-11-11 17:18:26)

Offline

#6 2013-11-12 05:06:12

inee
Member
Registered: 2013-06-09
Posts: 13

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

u mean EG can't support opera blink perfectly now?That's a really pity.
By the way,IDM cheat the speed up to 540KB/s. My ISP gives me 490 max.But IDM start and download process so quick.Don't take too much CPU and RAM.I look forward the changes happen to 1.1.3.

The EG can break out the limit of ISP speed?My poor speed makes me bad when downloading.

Offline

#7 2013-11-12 07:22:52

Iriya
Member
Registered: 2013-10-21
Posts: 14

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

inee wrote:

u mean EG can't support opera blink perfectly now?That's a really pity.
By the way,IDM cheat the speed up to 540KB/s. My ISP gives me 490 max.But IDM start and download process so quick.Don't take too much CPU and RAM.I look forward the changes happen to 1.1.3.

The EG can break out the limit of ISP speed?My poor speed makes me bad when downloading.

没有哪个软件能突破ISP的限制。
IDM的速度虚高。另外一般没有490这样的速度,一般4M带宽理论是512KB/S.想下的快,只能买更高的宽带
如果有哪个软件比如迅雷跑过了这个数值,基本上只能是和你同一个网段的人也在下和你同样的东西,然后通过p2p上传给你。
IDM和EG获取资源地址的方法好像不一样,IDM的集成要深一些的感觉,不靠插件就可以
现在担心cpu和内存不如担心硬盘吧,机械硬盘的话,IDM或EG这类没有下载缓存的软件在高速时很卡的
不过500+的速度也不会有什么影响就是了

Offline

#8 2013-11-12 17:38:15

MisterJ
Member
Registered: 2013-01-22
Posts: 3,082

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

Thanks, Iriya.  I translated your response and am not too sure what you said, except that IDM reports speed too high.  If you will, please post an English response for me.  As to inee's original post, perhaps I did not understand it.  As I read, he is saying Opera requires some sequence of install, such as Blink first.  I am recommending that inee uncheck Opera (as shown in screenshot) until the required installs are complete on Opera/Blink.  Then Opera should be checked and should work OK.  Please do not expect EG to know, somehow, that all parts of a browser are installed before it enables DLs.  If inee will tell us how/where to DL Opera/Blink, I will do some testing.  EG supports Opera and may work just fine with Blink.  IDM cannot cheat the ISP's maximum speed, only misreport it.  Applications must be tested with a third party speed measure such as NetMeterEvo.  Enjoy, John.

谢谢,入谷。我翻译你的回应,我不太清楚你说什么,除了IDM报告速度过高。如果你愿意,请我发布一个英语响应。 INEE的原帖,或许我没有理解它。当我读,他说,Opera需要安装一些序列,如眨眼。我建议,INEE的取消选中歌剧院(如截图所示),直到所需的安装是完整的戏曲/眨眼。 Opera应该进行检查,并应确定工作。请不要指望如知道,不知何故,使DLS之前安装的浏览器的所有部件。 INEE会告诉我们如何/在哪里,DL歌剧/眨眼,我会做一些测试。 EG支持Opera和可能的工作只是罚款闪烁。产业不能欺骗ISP的最大速度,只误报。应用程序必须进行测试,如[URL与第三方测速= http://www.metal-machine.de/readerror/i … tion=tpmod; DL= item31] NetMeterEvo[/ URL]。享受,约翰。

EDIT:  Please see here.

EDIT:  My testing indicates that Opera 19 works just fine after the initial error message when the EG extension is installed.  Please notice the error is a Opera message and therefore needs to be referred to Opera.  Please see the thread I pointed to above for more information from EG users concerning Opera 19.

编辑:我的测试表明,Opera19的工作就好了EG扩展安装时,在最初的错误消息。请注意错误是歌剧院的消息,并因此被称为歌剧。线程我指着上面关于歌剧19 EG用户的更多信息,请参阅。

EDIT:  Please try using drag-n-drop to add the EG add-on to Opera 19.  Please tell us what version of Windows you are using including 32/64 bit.
编辑:请尝试使用拖放n下落添加例如添加歌剧院19。请告诉我们您使用的是什么版本的Windows,包括32/64位。

Last edited by MisterJ (2013-11-12 23:27:54)

Offline

#9 2013-11-13 04:04:37

inee
Member
Registered: 2013-06-09
Posts: 13

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

Iriya wrote:
inee wrote:

u mean EG can't support opera blink perfectly now?That's a really pity.
By the way,IDM cheat the speed up to 540KB/s. My ISP gives me 490 max.But IDM start and download process so quick.Don't take too much CPU and RAM.I look forward the changes happen to 1.1.3.

The EG can break out the limit of ISP speed?My poor speed makes me bad when downloading.

没有哪个软件能突破ISP的限制。
IDM的速度虚高。另外一般没有490这样的速度,一般4M带宽理论是512KB/S.想下的快,只能买更高的宽带
如果有哪个软件比如迅雷跑过了这个数值,基本上只能是和你同一个网段的人也在下和你同样的东西,然后通过p2p上传给你。
IDM和EG获取资源地址的方法好像不一样,IDM的集成要深一些的感觉,不靠插件就可以
现在担心cpu和内存不如担心硬盘吧,机械硬盘的话,IDM或EG这类没有下载缓存的软件在高速时很卡的
不过500+的速度也不会有什么影响就是了

哥们,IDM貌似下载就是放在缓存里的。EG高速下载时没有任何卡顿。P2P也不可能突破限制。不过有时候EG能到600左右是真的。

Offline

#10 2013-11-13 17:56:44

MisterJ
Member
Registered: 2013-01-22
Posts: 3,082

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

inee, I am not sure what you are saying here but I will say again, IDM or any other DL manager cannot cheat your ISP speed limits with or without a cache.  IDM uses M=1000*1000 while most everybody else uses M=1024*1024, so the speed reported by IDM is almost always higher that it really is.  As stated above, use an independent application (NetMeterEvo) to verify the true speed.  Thanks and enjoy, John.

INEE,我不知道你在说什么,但我会再说一遍,IDM或任何其他DL经理不能骗你的ISP的车速限制或没有缓存。 IDM将使用M =1000 * 1000,而大多数其他人使用M =1024 * 1024,所以速度几乎总是产业报告,这真的是越高。诚如上文所述,使用独立的应用程序([url= http://www.metal-machine.de/readerror/i … tion=tpmod DL= item31] NetMeterEvo[/ URL]),以验证其真实速度。感谢和享受,约翰。

Offline

#11 2013-11-13 18:25:47

Iriya
Member
Registered: 2013-10-21
Posts: 14

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

inee wrote:
Iriya wrote:
inee wrote:

u mean EG can't support opera blink perfectly now?That's a really pity.
By the way,IDM cheat the speed up to 540KB/s. My ISP gives me 490 max.But IDM start and download process so quick.Don't take too much CPU and RAM.I look forward the changes happen to 1.1.3.

The EG can break out the limit of ISP speed?My poor speed makes me bad when downloading.

没有哪个软件能突破ISP的限制。
IDM的速度虚高。另外一般没有490这样的速度,一般4M带宽理论是512KB/S.想下的快,只能买更高的宽带
如果有哪个软件比如迅雷跑过了这个数值,基本上只能是和你同一个网段的人也在下和你同样的东西,然后通过p2p上传给你。
IDM和EG获取资源地址的方法好像不一样,IDM的集成要深一些的感觉,不靠插件就可以
现在担心cpu和内存不如担心硬盘吧,机械硬盘的话,IDM或EG这类没有下载缓存的软件在高速时很卡的
不过500+的速度也不会有什么影响就是了

哥们,IDM貌似下载就是放在缓存里的。EG高速下载时没有任何卡顿。P2P也不可能突破限制。不过有时候EG能到600左右是真的。

有的时候运营商会抽风的,多数时候都突破不了就是了
QQ_20131114010139.jpg
给你截了张图,IDM背后的窗口是任务管理器,然后显示2.3MB/秒那项是磁盘写入速度
虽然只截取了一张图,但是可以告诉你IDM在整个下载qq的期间都是在以1.9~2.7MB/S的速度持续写硬盘,因此IDM是绝对没弄什么磁盘缓存的,设置里也没有相关信息
虽然有个设置临时文件夹,那个只是下载的临时文件夹而且,因为IDM下载完成后还要有个拼接文件的动作,然后把文件从临时文件夹移动到下载文件夹
用旋风在我这里2M以上就觉得卡了,EG要好一些,大概是2.4M才觉得系统卡顿比较明显

对了关于你问的问题,我觉得在opera19的插件页面(opera://extensions)里把EG的插件启用就好了吧。出错的原因大概是EG试图给OPERA添加插件
image.jpg

Last edited by Iriya (2013-11-13 19:50:03)

Offline

#12 2013-11-13 19:43:56

Iriya
Member
Registered: 2013-10-21
Posts: 14

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

MisterJ wrote:

Thanks, Iriya.  I translated your response and am not too sure what you said, except that IDM reports speed too high.  If you will, please post an English response for me.  As to inee's original post, perhaps I did not understand it.  As I read, he is saying Opera requires some sequence of install, such as Blink first.  I am recommending that inee uncheck Opera (as shown in screenshot) until the required installs are complete on Opera/Blink.  Then Opera should be checked and should work OK.  Please do not expect EG to know, somehow, that all parts of a browser are installed before it enables DLs.  If inee will tell us how/where to DL Opera/Blink, I will do some testing.  EG supports Opera and may work just fine with Blink.  IDM cannot cheat the ISP's maximum speed, only misreport it.  Applications must be tested with a third party speed measure such as NetMeterEvo.  Enjoy, John.

谢谢,入谷。我翻译你的回应,我不太清楚你说什么,除了IDM报告速度过高。如果你愿意,请我发布一个英语响应。 INEE的原帖,或许我没有理解它。当我读,他说,Opera需要安装一些序列,如眨眼。我建议,INEE的取消选中歌剧院(如截图所示),直到所需的安装是完整的戏曲/眨眼。 Opera应该进行检查,并应确定工作。请不要指望如知道,不知何故,使DLS之前安装的浏览器的所有部件。 INEE会告诉我们如何/在哪里,DL歌剧/眨眼,我会做一些测试。 EG支持Opera和可能的工作只是罚款闪烁。产业不能欺骗ISP的最大速度,只误报。应用程序必须进行测试,如[URL与第三方测速= http://www.metal-machine.de/readerror/i … tion=tpmod; DL= item31] NetMeterEvo[/ URL]。享受,约翰。

EDIT:  Please see here.

EDIT:  My testing indicates that Opera 19 works just fine after the initial error message when the EG extension is installed.  Please notice the error is a Opera message and therefore needs to be referred to Opera.  Please see the thread I pointed to above for more information from EG users concerning Opera 19.

编辑:我的测试表明,Opera19的工作就好了EG扩展安装时,在最初的错误消息。请注意错误是歌剧院的消息,并因此被称为歌剧。线程我指着上面关于歌剧19 EG用户的更多信息,请参阅。

EDIT:  Please try using drag-n-drop to add the EG add-on to Opera 19.  Please tell us what version of Windows you are using including 32/64 bit.
编辑:请尝试使用拖放n下落添加例如添加歌剧院19。请告诉我们您使用的是什么版本的Windows,包括32/64位。

I think I find what's wrong with it.The problem occures when EG tries to add its  plugin to opera19.Then opera.exe will stop and return an error 0xc0000142.Open opera19 and go to its extension page (opera://extensions),you can see the EG's extension is installed but not enabled.Here is a way to reappear the error.
1. remove the check mark from Opera in the Configuration-Monitoring-Browser integration page.make sure it is not be checked.
image.jpg
2.add the check mark from Opera in the Configuration-Monitoring-Browser integration page.
image.jpg
3.It will show a message like this.(Look at the picture,there is a spelling mistake.)
QQ_20131114021943.jpg
4.Click Y.Opera will be closed and show an error.

Ha...I don't think this is a serious problem.Go to Opera's  extension page and enable EG's plugin.Maybe it worked.
image.jpg

By the way,EG seems works well on opera 19.

Last edited by Iriya (2013-11-13 19:45:54)

Offline

#13 2013-11-13 19:53:48

MisterJ
Member
Registered: 2013-01-22
Posts: 3,082

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

Thanks, Iriya.  Since this problem also occurs on Opera 17, I suspect it is an EG problem and have sent an e-mail to eagleget and asked the developers to take a look.  Hopefully we will hear soon.  I think you are basically correct about EG working with Opera.  If you read this thread you will see that some users have repeated popping up of the error.  It may be a 32/64 bit Windows problem, but inee has not said what version of Widows being used.  Another method to avoid the error is to install the EG extension using drag-n-drop as shown above.  This should be done before opening EG.  It would be good to hear inee try yours or my method and see if the errors are avoided.  Please keep an eye on the thread I pointed to above for developments.  Do my translation to Simplified Chinese help?  Enjoy, John.

谢谢,入谷。由于这个问题也发生在Opera17中,我怀疑这是一个的EG问题和发送电子邮件到eagleget,要求开发商来看看。但愿我们能听到的到来。我认为,如歌剧院工作,你基本上是正确的。如果你读的[url = [url=http://forum.eagleget.com/viewtopic.php?id=1023这个线程][/url][/ URL],你会看到,一些用户已经反复弹出错误。它可能是一个32/64位Windows的问题,而是INEE没有说什么版本的寡妇被使用。另一种方法来避免错误的方法是EG扩展安装,使用拖放正下降,如上图所示。这应该是做开放前EG。这将是很好听INEE尝试,如果错误是可以避免的,你的还是我的方法。请大家继续关注我指着上面发展线程。做我的翻译为简体中文帮助?享受,约翰。

Offline

#14 2013-11-13 20:18:37

inee
Member
Registered: 2013-06-09
Posts: 13

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

MisterJ wrote:

Thanks, Iriya.  Since this problem also occurs on Opera 17, I suspect it is an EG problem and have sent an e-mail to eagleget and asked the developers to take a look.  Hopefully we will hear soon.  I think you are basically correct about EG working with Opera.  If you read this thread you will see that some users have repeated popping up of the error.  It may be a 32/64 bit Windows problem, but inee has not said what version of Widows being used.  Another method to avoid the error is to install the EG extension using drag-n-drop as shown above.  This should be done before opening EG.  It would be good to hear inee try yours or my method and see if the errors are avoided.  Please keep an eye on the thread I pointed to above for developments.  Do my translation to Simplified Chinese help?  Enjoy, John.

谢谢,入谷。由于这个问题也发生在Opera17中,我怀疑这是一个的EG问题和发送电子邮件到eagleget,要求开发商来看看。但愿我们能听到的到来。我认为,如歌剧院工作,你基本上是正确的。如果你读的[url = [url=http://forum.eagleget.com/viewtopic.php?id=1023这个线程][/url][/ URL],你会看到,一些用户已经反复弹出错误。它可能是一个32/64位Windows的问题,而是INEE没有说什么版本的寡妇被使用。另一种方法来避免错误的方法是EG扩展安装,使用拖放正下降,如上图所示。这应该是做开放前EG。这将是很好听INEE尝试,如果错误是可以避免的,你的还是我的方法。请大家继续关注我指着上面发展线程。做我的翻译为简体中文帮助?享受,约翰。

64 BIT windows8.1 pro
by the way. 1.Can EG add the function of ctrl+something (Shortcut keys) to support use browser's own downloader? (the 1st require indeed)

As Iriya said in Chinese,2.while downloading the disk cache protect should be more perfect.
IDM behaves bad.I had uninstalled it XD.
buz poor english, hope u understand easily.
3.EG monitor speed is not accurate.Improvement is need
4.VideoCacheView.exe It's function of video hunting in browser's cache(without downloading) can add to EG?

1 2 3 4 it's my expectation.

5.More faster.break the limit of Bandwidth is forever.   XD .... ^ ^(up to the max is enough)

6.few  resources of links need Acceleration Channel.In Chinese"冷门资源 高速通道",if u intall thunder7.9 will know what i am meaning.

Last edited by inee (2013-11-13 20:28:51)

Offline

#15 2013-11-13 20:25:01

inee
Member
Registered: 2013-06-09
Posts: 13

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

MisterJ wrote:

Thanks, Iriya.  Since this problem also occurs on Opera 17, I suspect it is an EG problem and have sent an e-mail to eagleget and asked the developers to take a look.  Hopefully we will hear soon.  I think you are basically correct about EG working with Opera.  If you read this thread you will see that some users have repeated popping up of the error.  It may be a 32/64 bit Windows problem, but inee has not said what version of Widows being used.  Another method to avoid the error is to install the EG extension using drag-n-drop as shown above.  This should be done before opening EG.  It would be good to hear inee try yours or my method and see if the errors are avoided.  Please keep an eye on the thread I pointed to above for developments.  Do my translation to Simplified Chinese help?  Enjoy, John.

谢谢,入谷。由于这个问题也发生在Opera17中,我怀疑这是一个的EG问题和发送电子邮件到eagleget,要求开发商来看看。但愿我们能听到的到来。我认为,如歌剧院工作,你基本上是正确的。如果你读的[url = [url=http://forum.eagleget.com/viewtopic.php?id=1023这个线程][/url][/ URL],你会看到,一些用户已经反复弹出错误。它可能是一个32/64位Windows的问题,而是INEE没有说什么版本的寡妇被使用。另一种方法来避免错误的方法是EG扩展安装,使用拖放正下降,如上图所示。这应该是做开放前EG。这将是很好听INEE尝试,如果错误是可以避免的,你的还是我的方法。请大家继续关注我指着上面发展线程。做我的翻译为简体中文帮助?享受,约翰。

the configure taken.The error disappears.
i had enable the crx of EG in opera.It works well.

Offline

#16 2013-11-13 21:06:48

MisterJ
Member
Registered: 2013-01-22
Posts: 3,082

Re: 将插件加入opera19时会出现BUG

Great, thanks inee!  Enjoy, John.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB