EagleGet Forum

EG Download Accelerator, All in One Downloader and more.

You are not logged in.

#1 2017-12-23 14:56:47

Jimm
Member
Registered: 2017-12-23
Posts: 2

Media Grabber issue?

I have just moved to Windows 10 Pro 64 bit. I install EagleGet 2.0.4.27.
Other functions work normally, but the Media Grabber is not working with any links, it shows the error "An unknown error occurred" with all links. I uninstall and reinstall it but it does not help.
What could I do to fix this, please help. Thanks!

Offline

#2 2018-01-21 13:37:25

Jimm
Member
Registered: 2017-12-23
Posts: 2

Re: Media Grabber issue?

Media Grabber has worked greatly for some recent days.
Today it shows that error again and can't get download link. When I manually run EGGraber.exe, it shows this error:

---------------------------
EGGraber.exe - Application Error
---------------------------
The application was unable to start correctly (0xc0150004). Click OK to close the application.
---------------------------
OK   
---------------------------

In the Event Viewer, I see this error:

The egGetSvc service terminated unexpectedly.  It has done this 1 time(s).

I can't start that service manually, it shows this error:

---------------------------
Services
---------------------------
Windows could not start the egGetSvc service on Local Computer.



Error 1067: The process terminated unexpectedly.


---------------------------
OK   
---------------------------

Any help? Thanks in advance!

Offline

#3 2018-01-22 10:59:23

jackuars
Moderator
Registered: 2013-08-03
Posts: 943

Re: Media Grabber issue?

One of the solutions here might work for you: http://www.tomshardware.com/forum/id-34 … tions.html


Ques. What's faster than Light? Ans. EagleGet!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB