EagleGet Forum

EG Download Accelerator, All in One Downloader and more.

You are not logged in.

#1 2013-03-21 19:19:24

ClassicTrekker
Member
Registered: 2013-01-11
Posts: 11

YouTube grabber not working

The option to download videos (hover over the video and a "Download" link will appear) doesn't seem to be working with IE10. It does work with Firefox (19.0.2), but since I use IE 10 more often, this issue is kind of frustrating for me.

OS = Windows 7 Ultimate
User Agent = I've tried IE 8, IE 10, and "Get from IE."

Offline

#2 2013-03-21 21:06:42

MisterJ
Member
Registered: 2013-01-22
Posts: 3,082

Re: YouTube grabber not working

ClassicTrekker, I tried several YouTube videos with IE10 and Chrome and they all worked fine.  The Download button appeared just above the video window in the upper right.  Please post a specific link to a video that does not work for you.  Thanks and enjoy, John.

Offline

#3 2013-03-21 21:41:41

ClassicTrekker
Member
Registered: 2013-01-11
Posts: 11

Re: YouTube grabber not working

Well, now it seems to be working...could be a case of PEBKAC (Problem Existing Between Keyboard and Chair). I went in and disabled some other video downloaders that I had installed, and the grabber seems to be okay now.

Offline

#4 2013-03-21 21:47:50

MisterJ
Member
Registered: 2013-01-22
Posts: 3,082

Re: YouTube grabber not working

Great, ClassicTrekker!  Thanks for the reply.  Enjoy, J.

Offline

#5 2013-03-22 03:17:28

eagleget
Administrator
Registered: 2012-12-02
Posts: 1,491

Re: YouTube grabber not working

MisterJ wrote:

Great, ClassicTrekker!  Thanks for the reply.  Enjoy, J.

Thank you for helping ClassicTrekker solve the problem!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB